Επιμελητήριο Κυκλάδων

14η διοργάνωση Σεμιναρίων της Ερμούπολης

  • Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2019 - 10:38

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμμετέχει στη διοργάνωση του 14ου Σεμιναρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας και την Οικονομία της Γνώσης που οργανώνει η ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ) στο πλαίσιο των ετήσιων σεμιναρίων του Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΙIΕ/ΕΙΕ) στην Ερμούπολη της Σύρου. Το φετινό σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία και με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών–ΕΕΛ/ΛΑΚ και άλλους φορείς, και θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 18 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου στη Συνεδριακή Αίθουσα «Βαλμά» του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. 
Το θέμα του Σεμιναρίου είναι ο Ψηφιακός μετασχηματισμός, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και καινοτόμος επιχειρηματικότητα στην προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης.
Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου σεμιναρίου διακεκριμένοι ομιλητές από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο, θα αναπτύξουν ζητήματα όπως αυτό των «ευφυών» πόλεων, του ανοιχτού λογισμικού και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Σεμιναρίου είναι infostrag.gr/syros/. Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο bit.ly/2ISWynk ενώ όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο σεμινάριο παρακαλείται να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα εγγραφής.