Προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι “σωτήριες” εργασίες στη μικρή οδό που οδηγεί στην παραλία των Αγκαθωπών

Αποκαταστάθηκε ο δρόμος του “Φετουρή”

Με ασφάλεια πλέον διέρχονται οι οδηγοί - που κατευθύνονται στην παραλία των Αγκαθωπών και οι κάτοικοι της περιοχής - από τη μικρή οδό “Φετουρή”, αφού προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου.

Όπως ήταν γνωστό, στο συγκεκριμένο σημείο αναπτύχθηκαν εργασίες εκσκαφής με σκοπό την υλοποίηση του μεγάλου έργου ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή, ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στα καταλύματα, να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Δεδομένου του περιορισμένου πλάτους του δρόμου, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών – που διήρκησαν μεγάλο διάστημα – οι οδηγοί είχαν αυξημένα αντανακλαστικά για την αποφυγή ατυχημάτων.

Πλέον, με φόντο και το γεγονός πως διανύουμε τη θερινή περίοδο κατά την οποία πολλοί επιλέγουν για τα καλοκαιρινά μπάνια τους την πολυσύχναστη παραλία των Αγκαθωπών, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Τόσο τα δίκυκλα, όσο και τα οχήματα διέρχονται από σήμερα με αυξημένη ασφάλεια, ενώ τους αρμοδίους πρέπει να απασχολήσουν πλέον τα κατεστραμμένα “εμπόδια” στο περιθώριο του δρόμου.

Ετικέτες: