Προκλητική αδιαφορία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης όσον αφορά στην καθαριότητα του χώρου πλησίον του πολιτιστικού χώρου Μάνος Ελευθερίου

Μεγαλώνει ο σκουπιδότοπος

  • Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2019 - 06:14

Απόλυτη αδιαφορία επιδεικνύει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης όσον αφορά στον χώρο της εισόδου του πολιτιστικού χώρου “Μάνος Ελευθερίου” στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αφού όχι μόνον δεν έχει φροντίσει για τον καθαρισμό του από τον κατεστραμμένο εξοπλισμό, αλλά αντιθέτως, συνεχίζει να “φορτώνει” το σημείο με άχρηστα αντικείμενα.

Παρά τις δηλώσεις προ μηνών του απερχόμενου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκου Βακόνδιου για άμεση απομάκρυνση των παλαιών παιχνιδιών από παιδικές χαρές και των σκουριασμένων φωτιστικών στύλων, μέχρι στιγμής, δεν έχει παρατηρηθεί καμία σχετική ενέργεια.

Μάλιστα ο χώρος αρχίζει να θυμίζει μεγάλο σκουπιδότοπο, ο οποίος δυστυχώς συγκεντρώνει όσο περνά ο καιρός άχρηστο εξοπλισμό, με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή να κληροδοτεί στη νέα διοίκηση μία μικρή νέα “χωματερή”.

Παραμένει και θα παραμείνει ως φαίνεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας θητείας, άξιο απορίας το γεγονός της αδιαφορίας των αρμοδίων για τη φροντίδα του συγκεκριμένου σημείου.