Τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά στο δημοτικό parking πλησίον του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”

Βελτιώσεις καθημερινότητας

Στην αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών σωμάτων στον χώρο στάθμευσης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης πλησίον του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία, ευνοώντας τις συνθήκες εξυπηρέτησης αρκετών οδηγών που αξιοποιούν το συγκεκριμένο parking.

Το σοβαρό πρόβλημα των παλαιών και κατεστραμμένων φωτιστικών σωμάτων, όπως κυρίως των τμημάτων των κεφαλών τους, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μη λειτουργία των περισσότερων εξ αυτών στον δημοτικό χώρο στάθμευσης, είχε αναδειχθεί πολλάκις, με φόντο τα παράπονα αρκετών πολιτών, οι οποίοι σταθμεύουν συστηματικά τα οχήματά τους στον συγκεκριμένο χώρο.

Σπασμένα τζάμια, ανύπαρκτοι λαμπτήρες καθώς και κατεστραμμένες κεφαλές αποτελούν πλέον παρελθόν για το συγκεκριμένο parking, μετά από τις πρόσφατες ενέργειες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό, τοποθετήθηκε νέος εξοπλισμός επί των βάσεων των φωτιστικών, προκειμένου ο ηλεκτροφωτισμός στο parking να είναι επαρκής και να διευκολύνονται οι οδηγοί ιδιωτικών οχημάτων και δικύκλων, καθώς επίσης και οι οδηγοί και οι επιβάτες των mini bus.

Πλέον ο χώρος φωτίζεται κανονικά και οι χρήστες του μπορούν να μετακινηθούν κατά τις βραδινές ώρες με μεγάλη ασφάλεια. Σημειώνεται πως για αισθητικούς λόγους, θα ήταν θετική η εξέλιξη της συντήρησης και των βάσεων των φωτιστικών.