Νέο αίτημα της Κοινότητας Ερμούπολης για την περιοχή του Ξηροκάμπου ενόψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος του 2020

Γειτονιά χωρίς παιδική χαρά

Έμφαση στην ανάπλαση της παιδικής χαράς του Ξηροκάμπου δίνει το Συμβούλιο της Κοινότητας της Ερμούπολης, επαναφέροντας ουσιαστικά ένα σημαντικό αίτημα για τα παιδιά της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια στερούνται έναν χώρο αναψυχής.

Πρόκειται για μία ακόμη περιοχή από τη λίστα με εκείνες από τις οποίες ξηλώθηκαν όλα τα παλιά, άχρηστα και επικίνδυνα παιχνίδια, για την ασφάλεια των μικρών και μεγάλων παιδιών, η οποία όμως ποτέ δεν δέχθηκε κάποια παρέμβαση στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του χώρου.

Όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας, ο χώρος παραπέμπει... σε σκάμμα, με τα ελάχιστα σε αριθμό παγκάκια, να εξυπηρετούν κυρίως τους ηλικιωμένους της περιοχής κατά την απογευματινή βόλτα τους.

Τα μέλη της νέας σύνθεσης του Συμβουλίου της Κοινότητας επανέρχονται στο θέμα της ανάπλασης του χώρου, έχοντας καταγράψει το αίτημά τους στις προτάσεις που κατέθεσαν προς τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης με την ελπίδα της υλοποίησής του.

Ετικέτες: