Καλύπτονται με χρώμα οι σκουριασμένες επιφάνειές τους

Βελτιώνονται... οι πίνακες ανακοινώσεων στην Ερμούπολη

Σε χρώμα καφέ βάφονται οι πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία στην Ερμούπολη και ευρύτερα αυτής, προκειμένου να αλλάξει η κάκιστη εικόνα που είχαν μέχρι σήμερα, από τις αμέτρητες αφισοκολλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Τα υπολείμματα χαρτιού που παρέμεναν σχεδόν στο σύνολο αυτών, μετά από την απομάκρυνση ορισμένων αφισών και ανακοινώσεων, όπως επίσης και τα σκουριασμένα σημεία τους, είχαν συνθέσει μία ακαλαίσθητη εικόνα σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και στις οδούς Ν. Μανδηλαρά και Ηρώων Πολυτεχνείου, η οποία πολλάκις είχε σχολιαστεί κατά το παρελθόν με σχετικές δημοσιεύσεις.

Πρέπει να σημειωθεί πως, οι συγκεκριμένοι πίνακες καθώς παραμένουν στις βάσεις τους και δεν απομακρύνονται, χρειάζονται συστηματική φροντίδα, προκειμένου να μην αποτελούν αισθητική παραφωνία... στη γενικότερη θέα που έχουν όλοι οι πολίτες στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.

Αναφορικά με το κομμάτι των εργασιών, πρέπει να σημειωθεί πως ήδη το μεγαλύτερο μέρος αυτών έχει ολοκληρωθεί, ενώ οι πεζοί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου οφείλουν να έχουν αυξημένα αντανακλαστικά κατά τις βραδινές ώρες, καθώς στο πεζοδρόμιο έχει αναπτυχθεί απαγορευτική κορδέλα ενώ υπάρχει και μεγάλη πέτρα στο μέσον του, για να μην ακουμπήσει κάποιος τον φρεσκοβαμμένο πίνακα.