Ο πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας Άνω Σύρου

Ζητούν βελτιώσεις για την πλατεία της Πορτάρας

Το ενδιαφέρον τους για κάθε περιοχή αρμοδιότητάς τους, δείχνουν έμπρακτα ο πρόεδρος, Πέτρος Ραουζαίος και τα μέλη της Κοινότητας Άνω Σύρου, καταγράφοντας και προωθώντας σημαντικά θέματα προς δρομολόγηση από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Στην τελευταία συνεδρίασή τους, είχαν προγραμματίσει να αναφερθούν μεταξύ άλλων, σε μικρά προβλήματα για την περιοχή της Πορτάρας και ειδικότερα, για την είσοδο του μεσαιωνικού οικισμού. Συγκεκριμένα, ζητούν βελτιώσεις τόσο στα ξύλινα και σιδερένια κιγκλιδώματα της μικρής πλατείας για να αναβαθμιστεί η εικόνα τους αισθητικά, όσο όμως και διαγραμμίσεις σε βασικές θέσεις του δρόμου και κυρίως σε όσες προβλέπεται να σταθμεύουν ΑΜΕΑ.

Επιπλέον, χρήσιμο θα ήταν να υπάρξει έλεγχος και αντικατάσταση των πινακίδων σήμανσης στην περιοχή, ώστε να διευκολύνονται κάτοικοι και επισκέπτες κατά την άφιξή τους. Τέλος, θα πρέπει να ενισχυθεί ο φωτισμός του δρόμου που οδηγεί στην Πορτάρα, αλλά και να φροντιστεί το οδόστρωμα με εργασίες κάλυψης των επικίνδυνων ανομοιομορφιών που υπάρχουν κυρίως στην έναρξή του.

Ετικέτες: