Στις προτάσεις του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις σχετικά με το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Βελτίωση των γηπέδων τένις μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος

Χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” αναμένεται να επιδιώξει να εξασφαλίσει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης για την αποκατάσταση και τις συντηρήσεις των ανοικτών γηπέδων τένις στο Αθλητικό Κέντρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας, η Δημοτική Αρχή έχει συμπεριλάβει στο πλάνο των προτάσεών της τα πολυσυζητημένα γήπεδα, η αναβάθμιση των οποίων θα χαρίσει ασφαλείς προπονήσεις και αγώνες για μικρούς και μεγάλους αθλητές και λάτρεις της αντισφαίρισης.

Τα προβλήματα των συγκεκριμένων γηπέδων έχουν επισημανθεί και αναδειχθεί πολλάκις από την πλευρά των προπονητών και του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου και όπως διαπιστώνει ο κάθε πολίτης, πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν έχουν λάβει εδώ και χρόνια καμία ιδιαίτερη φροντίδα.

Η κίνηση του Δήμου να διεκδικήσει τη βελτίωσή τους μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” μόνον χαρά γεννά στην αθλητική κοινότητα.

Ετικέτες: