Παρελθόν η κάκιστη εικόνα της δημοτικής οδού στη θέση “Λιμνί” της Ποσειδωνίας μετά από εργασίες τσιμεντόστρωσης

Επιτυγχάνεται η ασφαλής μετακίνηση πεζών και οδηγών

Διαγράφεται ένα από τα αιτήματα της Κοινότητας Ποσειδωνίας από τη λίστα με τις εκκρεμότητες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και ειδικότερα η Τεχνική Υπηρεσία μερίμνησε για την ανάπτυξη εργασιών τσιμεντόστρωσης στον δημοτικό δρόμο της θέσης “Λιμνί”.

Η εικόνα του “σπασμένου” τσιμεντόδρομου και του χωμάτινου τμήματος που με τις βροχοπτώσεις τη χειμερινή περίοδο μετατρέπεται σε “λίμνη” γεμάτη από λάσπη, αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού οι εργάτες από το Τμήμα Μικρών Έργων φρόντισαν για την υλοποίηση εργασιών τσιμεντόστρωσης.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις στο χωριό αναπτύχθηκαν χθες, με την παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, στο πλαίσιο της ικανοποίησης ενός επιτακτικού αιτήματος της αρμόδιας Κοινότητας, τα μέλη της οποίας διαχρονικά ζητούσαν την αποκατάσταση του εν λόγω δημοτικού δρόμου.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά μέσω σχετικής δημοσίευσής του στα social media ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, προκειμένου να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι δημότες.

Ωστόσο, η Κοινότητα διατηρεί μία σειρά επιπλέον αιτημάτων, πολλά από τα οποία θα πρέπει να δρομολογηθούν εντός του 2021, αν τελικώς ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.