Ανακαίνιση στα wc στο καταφύγιο του Φοίνικα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών με τα ιστιοπλοϊκά

“Δροσιά” ανανέωσης κι επισκεψιμότητας

Αισιόδοξες εικόνες καταγράφονται στο λιμανάκι του Φοίνικα με τα πρώτα σκάφη και ιστιοπλοϊκά να κοσμούν το καταφύγιο, το οποίο φροντίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους επισκέπτες του.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες το καταφύγιο υποδέχεται συστηματικά ξένους επισκέπτες, ο οποίοι καταπλέουν με ασφάλεια στην περιοχή, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το λιμανάκι του Φοίνικα είναι κύρια επιλογή για αρκετούς Γάλλους, Γερμανούς, Βέλγους αλλά και Πολωνούς επισκέπτες.

Δεδομένης της προτίμησης που υπάρχει από αρκετά άτομα που ταξιδεύουν με ιστιοπλοϊκά, αξίζει να σημειωθεί πως το Λιμενικό Ταμείο Σύρου προχώρησε φέτος στις απαραίτητες συντηρήσεις στα wc, προκειμένου ο κόσμος να εξυπηρετείται ποιοτικά και με ασφάλεια.

Ειδικότερα, έγινε αντικατάσταση στα είδη υγιεινής, τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια καθώς επίσης υπήρξε μέριμνα για νέο υδραυλικό δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καθαριότητα είναι εμφανής στον χώρο, υπεύθυνος – διαχειριστής του οποίου είναι ο Νίκος Χαλαβαζής.