Αλλαγή Ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ερμούπολης

  • Κυριακή, 11 Ιουλίου, 2021 - 13:58

Σε μία Λιτή <όπως επιβάλουν οι συνθήκες> αλλά πολύ φιλική και Ροταριανή ατμόσφαιρα έγινε στις 9/7/2021  στο ξενοδοχείο Ερμής η Αλλαγή Ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ερμούπολης. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το υπό εισδοχή αξιόλογο νέο μέλος του Ομίλου  Διονύσης Μεσσάρης  Διευθυντής των σχολών ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου. Ο Απερχόμενος Πρόεδρος Ματθαίος Τόμελιτς έκανε μία αναδρομή στην δύσκολη ροταριανή χρονιά που διανύθηκε. 

Τόνισε δε ότι  ο όμιλος κατάφερε να κρατήσει σε επαφή τα μέλη του μέσα από τις εβδομαδιαίες τηλεδιασκέψεις και να πραγματοποιήσει  δράσεις  ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες.  Κατόπιν παρέδωσε για πέμπτη φορά την σκυτάλη της προεδρίας στον εισερχόμενο Πρόεδρο Παναγιώτη Τζαναβάρη . Ο νέος Πρόεδρος ανακοίνωσε τις προβλεπόμενες δράσεις του Ομίλου για το ροταριανό έτος 2021- 2022 οι οποίες είναι αρκετά ρεαλιστικές αρκεί να το επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν. 

Προτάθηκαν δε και μία σειρά δράσεων που αφορούν τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Ροταριανού Ομίλου Ερμούπολης. μέσα από τοπικά  Προγράμματα  αλλά και την συμμετοχή του σε προγράμματα του Rotary International.