Σε δημοτική αποθήκη το σύνολο των εύκαμπτων κολωνακίων, των μεταλλικών ράβδων και πλαστικών εμποδίων του παραλιακού δρόμου της Αζολίμνου

Απομάκρυνση εξοπλισμού για αποφυγή φθορών

  • Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021 - 06:14

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης του εξοπλισμού που είχε τοποθετηθεί τη θερινή σεζόν στον παραλιακό δρόμο της Αζολίμνου, προκειμένου να μην σταθμεύουν παρανόμως οι οδηγοί και διακόπτουν την ομαλή κυκλοφοριακή ροή άλλων οχημάτων, δικύκλων αλλά και των λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκαν σε δημοτική αποθήκη τα εύκαμπτα κολωνάκια αλλά και οι μικρές μεταλλικές ράβδοι που οριοθετούσαν τόσο τα δύο κυκλοφοριακά ρεύματα, όσο και το διάστημα που αφορούσε τους πεζούς για την ασφαλή μετακίνησή τους, με απόφαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου.

Πρόκειται για κίνηση που έχει προληπτικό χαρακτήρα όσον αφορά τον εξοπλισμό καθώς η Διοίκηση επιθυμεί τη φύλαξή τους, ώστε να μην δεχθούν φθορές εξαιτίας της υγρασίας που διαπιστώνεται έντονη στο παραλιακό τμήμα του χωριού.

Σημειώνεται πως τα μέτρα που έλαβε η Διοίκηση του ΔΛΤΣ αποδείχθηκαν σημαντικά, καθώς έθεσαν τέλος στην παράνομη στάθμευση και τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες και κυρίως οι επιχειρήσεις, κατάφεραν να απολαύσουν ένα “τακτοποιημένο” παραλιακό τμήμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες: