Η ανταπόκριση των δημοτών ενισχύει την ανακύκλωση στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και στηρίζει κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Και τρίτος(!) κάδος ανακύκλωσης ρούχων στη Σύρο

Με έναν ακόμη κάδο ανακύκλωσης ρούχων αναπτύσσει το πολύτιμο έργο της η Σύρος υπέρ του περιβάλλοντος, ο οποίος και τοποθετήθηκε χθες, στο δημοτικό parking κοντά στο σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”, όπου και συλλέγεται ο μεγάλος όγκος ρουχισμού.

Ακόμη ένας κόκκινος κάδος ανακύκλωσης έχει τοποθετηθεί προ δύο ετών στον ίδιο χώρο, όπως επίσης και στην περιοχή του Φοίνικα και συγκεκριμένα στο Αγροτικό Ιατρείο.

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς η σημερινή Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αγγελική Πρίντεζη, τα έσοδα που λαμβάνει ο Δήμος από τη συγκεκριμένη προσπάθεια σε συνεργασία με την RECYCOM μεταφράζονται απευθείας σε οικονομική ενίσχυση ευπαθών ομάδων πληθυσμού και σε κουπόνια για αγορές προϊόντων από σούπερ μάρκετ.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης: Βήμα 1: Τοποθετήστε τα καθαρά σας ρούχα, παπούτσια ή άλλα υφασμάτινα προϊόντα σε μια καθαρή τσάντα. Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι η χειρολαβή είναι τραβηγμένη μέχρι κάτω και τοποθετήστε την τσάντα σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Βήμα 3: Σπρώξτε το χερούλι προς τα πάνω και βεβαιωθείτε ότι η τσάντα βρίσκεται μέσα στον κάδο.