Σε κάκιστη κατάσταση τμήματα δρόμων του ιστορικού κέντρου της Σύρου από υπολείμματα απορριμμάτων κοντά σε κάδους, καθώς επιχειρηματίες τα μεταφέρουν χωρίς προσοχή

Η καλή εικόνα της πόλης δεν “χωράει” αναβολή

Ανευθυνότητα επέδειξαν δυστυχώς ορισμένοι επιχειρηματίες του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης τις τελευταίες ημέρες στο κομμάτι της μεταφοράς απορριμμάτων με σκοπό την εναπόθεσή τους στους δημοτικούς κάδους, αφού ο τρόπος με τον οποίον τα απομακρύνουν από καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια, αφήνει έντονα “στίγματα” στους δρόμους της πόλης.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελούν οι πρόσφατες εικόνες στην οδό Καλομενοπούλου και στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Ερμούπολη, καθώς προδίδουν την αδιαφορία ορισμένων για την εικόνα του ιστορικού κέντρου, στο οποίο περιηγήθηκαν οι πασχαλινοί επισκέπτες.

Ωστόσο, η Υπηρεσία Καθαριότητας οφείλει να μεριμνήσει εκ νέου για συνεννόηση με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι επ΄ ουδενί δεν μπορούν να συνεχίσουν να σέρνουν τις σακούλες των απορριμμάτων στους πλακόστρωτους δρόμους της Ερμούπολης.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η κάθε πλευρά οφείλει να προασπίσει την καλή εικόνα του νησιού, η οποία συνδέεται άμεσα με τη φροντίδα όλων των περιοχών και των πολυσύχναστων σημείων της Σύρου.