Παράπονα για τον δρόμο της Λαλακιάς στο νησί της Σύρου

Εκκρεμότητες σε πινακίδες και αποψιλώσεις χόρτων

Αντανακλαστικά από πάσα αρμόδια πλευρά πρέπει να επιδειχθούν αναφορικά με τον δρόμο της Λαλακιάς, στον οποίον οι διερχόμενοι οδηγοί δεν διακρίνουν τις πινακίδες εξαιτίας των φθορών που αυτές φέρουν, αλλά και στα όριά του, δεν έχουν γίνει εργασίες αποψίλωσης χόρτων.

Αν και διανύουμε ήδη τη θερινή περίοδο και βαδίζουμε προς τον Ιούλιο, με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται μέρα με την ημέρα στο νησί, δυστυχώς, οι αρμόδιοι δεν έχουν προβεί στην... αυτονόητη φροντίδα για την ασφάλεια των πολιτών καθημερινά.

Ειδικότερα, οι πινακίδες του ΚΟΚ αλλά και ορισμένες πληροφοριακές πινακίδες που παραμένουν στον δρόμο της Λαλακιάς και ειδικότερα στο τμήμα που οδηγεί στον μεσαιωνικό οικισμό δεν έχουν αντικατασταθεί, με αποτέλεσμα να μην “ενημερώνουν” τους οδηγούς αποτελεσματικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πορεία τους.

Επιπλέον, δεν έχουν γίνει καθαρισμοί και αποψιλώσεις χόρτων, με αποτέλεσμα τα όρια του δρόμου να μη διακρίνονται αλλά και τα ειδικά κολωνάκια με τις ανακλαστικές ταινίες, να μην εκπληρώνουν τον λόγο “ύπαρξής” τους.

Για όλα τα παραπάνω, τα παράπονα από διερχόμενους οδηγούς και δη τις βραδινές ώρες είναι πολλά και ως εκ τούτου, οι αρμόδιοι οφείλουν να ανταποκριθούν άμεσα.