Απαιτούνται το ταχύτερο εργασίες ενίσχυσης όλων των διαγραμμίσεων στο κεντρικό τμήμα της οδού Νικ. Μανδηλαρά, στην παραλιακή ζώνη και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου

Χωρίς διαγραμμίσεις και διαβάσεις τη θερινή περίοδο

  • Δευτέρα, 18 Ιουλίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 18 Ιουλ. 2022 - 13:00

Στο έλεος του κυκλοφοριακού κομφούζιου αφήνονται οι πεζοί πολίτες σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης, αφού οι αρμόδιοι δεν έχουν φροντίσει για τις απαιτούμενες επαναδιαγραμμίσεις και την “ενίσχυση” των διαβάσεων με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Σε μία περίοδο που η Σύρος ξεκινά να “βράζει” τουριστικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην αύξηση της κίνησης γενικότερα - κι εν προκειμένω - στο κέντρο της Ερμούπολης, δυστυχώς, οι πεζοί πολίτες, κάτοικοι του τόπου αλλά και επισκέπτες, δυσκολεύονται να διασχίσουν τους δρόμους.

Ειδικότερα, ο αποχρωματισμός σχεδόν συνολικά των διαβάσεων πεζών τόσο σε όλο το μήκος της οδού Νικηφόρου Μανδηλαρά, όσο και σε μεγάλο τμήμα της έκτασης του δρόμου της Ηρώων Πολυτεχνείου δεν φαίνεται να έχει “συγκινήσει” τις αρμόδιες πλευρές, ώστε να φροντίσουν σχετικώς.

Το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας αναδεικνύει τις παραπάνω εκκρεμότητες, ώστε το ταχύτερο να υπάρξουν διαγραμμίσεις αλλά και επαναχρωματισμός και καθαρισμός των υπαρχουσών διαβάσεων, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, σε διάστημα με εξαιρετικά αυξημένη κυκλοφοριακή συμφόρηση.