Από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στο νέο δημοτικό οικόπεδο στη Λαλακιά που θα λειτουργήσει ως parking

Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για τις πρώτες διαμορφώσεις

Σε αυτοψία στο νέο δημοτικό - πλέον - οικόπεδο στη Λαλακιά, το οποίο θα διαμορφωθεί σε parking για την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών στη Σύρο, προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ώστε αυτός να είναι διαθέσιμος προς χρήση πριν το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής και στελέχη του Δήμου από την Τεχνική Υπηρεσία προχώρησαν σε αυτοψία στο οικόπεδο, ώστε να καταγράψουν τις παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου αυτό να “μεταμορφωθεί” σταδιακά και να γίνει λειτουργικό.

Εκτός από το κομμάτι των αποψιλώσεων που θα απαιτηθεί, η Τεχνική Υπηρεσία θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα ενωθούν ομαλά τα δύο επίπεδα του οικοπέδου, ώστε η ροή των οχημάτων εντός αυτού να γίνεται απρόσκοπτα. Παράλληλα, θα εξετασθεί το σημείο εισόδου και εξόδου των οχημάτων, αλλά και όσες άλλες παρεμβάσεις απαιτηθούν για το κομμάτι της περίφραξής του.

Οι κινήσεις από πλευράς Δήμου πρέπει να είναι ταχύτατες, ώστε ο χώρος να δοθεί προς χρήση πριν το Πάσχα όπως άλλωστε δημοσίως έχει δεσμευθεί η Δημοτική Αρχή.

 

Ετικέτες: