Η ΠΟΕΛΠΣ Κυκλάδων για τον θάνατο του Μάκη Τζιράκη

  • Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:34

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πληροφορηθέντες την πρόωρη και αδόκητη απώλεια του αφυπηρετήσαντος καλού συναδέλφου αστυνομικού και φίλου ΤΖΙΡΑΚΗ Αδάμ (Μάκη), ο οποίος επί σειρά ετών κατείχε τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, εκφράζουν την οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Στις μνήμες όλων μας θα αφήσει βαθύ αποτύπωμα η μαχητικότητα, η πίστη, η αφοσίωση και η γενναιότητα που επεδείκνυε σε κάθε έκφανση της επίγειας ζωής του, υπηρεσιακή και ιδιωτική, όπως άλλωστε έπραξε έως το τέλος, δίνοντας παλικαρίσια, με περισσό σθένος και αξιοπρέπεια την ύστατη και άνιση μάχη, με την ασθένειά του, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.

Οι κοινοί αγώνες και δράσεις μας, για την ευημερία και την ευπρεπή διαβίωση των συναδέλφων Λιμενικών και Αστυνομικών, εδόθησαν με την απαραίτητη και συνάμα πολύτιμη παρουσία του και εν πολλοίς κερδήθηκαν, καταλαμβάνοντας πάντοτε εξέχουσα θέση στην επιτυχία. Η κοινωνία της Σύρου που ο ίδιος τόσο πολύ αγάπησε και αμφίδρομα αγαπήθηκε, πλέον δεν θα τον έχει μέλος της, αφού η μοίρα επέλεξε να αποτελέσει πρώιμα μέλος της γειτονιάς των αγγέλων. Αναμφίβολα φίλε και συνάδελφε Μάκη και εκεί μακριά που θα βρίσκεσαι θα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό με συνέπεια, εργατικότητα, ήθος και αυταπάρνηση, προκειμένου να εμφυσήσεις τα ιδανικά και τις αξίες σου.-

Ετικέτες: