Απαιτούνται αντικαταστάσεις στα αυτοκόλλητα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του προγράμματος Σύρος – Πολιτισμός στον χώρο της κρουαζιέρας

Οδεύουμε στο 2023 με ενημέρωση του… 2022

Στην αντικατάσταση των αυτοκόλλητων με την ενημέρωση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του προγράμματος Σύρος – Πολιτισμός στον χώρο της κρουαζιέρας, απαιτείται να προχωρήσουν οι αρμόδιοι, αφού απομένει μία “ανάσα” πριν την έναρξη των φετινών διοργανώσεων και οι επισκέπτες πρέπει να ενημερώνονται σωστά.

Ειδικότερα, ποικίλα σχόλια έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με την εικόνα που έχουν τα κιόσκια στον χώρο της προβλήτας των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Ερμούπολης, αφού μέχρι σήμερα φέρουν τους “οδηγούς” για τις εκδηλώσεις της περυσινής χρονιάς.

Δεδομένου πως το πρόγραμμα οριστικοποιείται σχετικά με τον φετινό πολιτιστικό προγραμματισμό, αυτονόητα προκύπτει πως σε πρώτο επίπεδο πρέπει να αφαιρεθούν τα παλιά αυτοκόλλητα από τις επιφάνειες των ενημερωτικών περιπτέρων και σε δεύτερο, να αναρτηθούν νέα. Ωστόσο, μέχρι να είναι έτοιμος ο Δήμος, απαιτείται η “καθαίρεση” των υπαρχόντων, καθώς δεν αποτελεί καλή εικόνα για τους επισκέπτες της κρουαζιέρας.

Ετικέτες: