Σε κακή κατάσταση η στάση αναμονής επιβατών για τα mini bus και ο αστικός εξοπλισμός της περιοχής

Εκκρεμότητες σε συντηρήσεις στα Λαζαρέττα

  • Τετάρτη, 10 Μαΐου, 2023 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 10 Μαΐου. 2023 - 19:00

Παραμέληση… αποπνέει η εικόνα της περιοχής των Λαζαρέττων ακόμη και στο θέμα του αστικού εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της, αφού επί πολλά χρόνια προφανώς δεν έχουν υπάρξει συντηρήσεις.

Ειδικότερα, σε κακή κατάσταση έχει περιέλθει η στάση αναμονής επιβατών των mini bus, λίγο μετά την είσοδο του οικισμού, αφού πέραν του αποχρωματισμού της, έχει σκουριάσει και η οροφή της επιτρέπει να εισρέει νερό κατά τη διάρκεια ημερών με βροχές. Η συγκεκριμένη στάση πρέπει να αντικατασταθεί και να υπάρξει προμήθεια και τοποθέτηση νέας. Παράλληλα, απαιτούνται αντικαταστάσεις σε εξοπλισμό για πεζούς και περιπατητές που υπάρχει πλησίον του δρόμου που εξυπηρετεί τα Λαζαρέττα και τα συνδέει με την παράκαμψη της Αζολίμνου, καθώς τα παγκάκια και το τραπέζι που υπάρχουν στο σημείο, έχουν πολλές φθορές.

Η περιοχή διακρίνεται για την όμορφη θέα που προσφέρει σε όσους απολαμβάνουν τους περιπάτους τους στα Λαζαρέττα και ως εκ τούτου, οι αρμόδιοι οφείλουν να έχουν αντανακλαστικά και να προσφέρουν το καλύτερο στους πολίτες.

Ετικέτες: