Κατεστραμμένα φωτιστικά και οριζόντια σήμανση που χαρακτηρίζεται για τον αποχρωματισμό της, στον χώρο που εκπαιδεύονται και ενημερώνονται τα παιδιά

Απουσιάζουν… συντηρήσεις στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και επισκευών χρειάζεται να προωθηθούν για το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Σύρο, καθώς η γενικότερη εικόνα του αποπνέει εγκατάλειψη, αν και ο χώρος προορίζεται για την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των μικρών παιδιών στην οδική ασφάλεια και μετακίνηση.

Ειδικότερα, μία απλή επίσκεψη στον χώρο είναι αρκετή για να διαπιστωθούν τα προβλήματα που συνοδεύουν την κατάσταση του πάρκου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν αποχρωματισμοί και πολλές φθορές στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα η οριζόντια σήμανση σε πολλά σημεία να μην υφίσταται και σε άλλα να μη διακρίνεται. Ακόμη, υπάρχουν κατεστραμμένα φωτιστικά και μάλιστα δύο εξ αυτών χρειάζεται να αντικατασταθούν με νέα ενώ συντηρήσεις απαιτούνται και στην περίφραξη του πάρκου.

Με δεδομένη την ανάγκη των παιδιών να εκπαιδεύονται από πολύ μικρή ηλικία ώστε μεγαλώνοντας, να έχουν ορθή κυκλοφοριακή παιδεία και συμπεριφορά, οι αρμόδιοι οφείλουν να σηκώσουν μανίκια και να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες για τη βελτίωση της κατάστασης του πάρκου.