Απαιτούνται διαγραμμίσεις στο parking του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης - Σύρου

Μία “ανάσα” πριν τον Ιούνιο, χωρίς προετοιμασία

  • Τετάρτη, 24 Μαΐου, 2023 - 06:14

Ανέτοιμος είναι ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης όσον αφορά το parking στο Αθλητικό Κέντρο Ερμούπολης για το φετινό καλοκαίρι, αφού μία “ανάσα” πριν την έναρξη του καλοκαιριού, οι διαγραμμίσεις στον χώρο για τη στάθμευση των οδηγών, παραμένουν κυριολεκτικά ανύπαρκτες.

Αν και με το πέρασμα του χρόνου προκύπτει λογικά ο αποχρωματισμός των διαγραμμίσεων που ουσιαστικά βοηθούν τους οδηγούς να σταθμεύουν με προσοχή και τάξη στον διαθέσιμο χώρο, ωστόσο, η ενίσχυση αυτών, επιβάλλεται μάλιστα, λίγες ημέρες πριν τον Ιούνιο, οπότε και η επισκεψιμότητα σταδιακά θα αυξηθεί. Αυτομάτως, στο νησί θα προκύψει ανάγκη περισσότερων θέσεων στάθμευσης και ένα εκ των parking εκτός κέντρου, αποτελεί ο χώρος πλησίον του κολυμβητηρίου.

Με φόντο άλλες ενέργειες που γίνονται το τρέχον διάστημα, τόσο για τις διαμορφώσεις στο νέο χώρο της Λαλακιάς, όσο και στο Νησάκι, προκύπτει επιτακτική η ανάγκη, για φροντίδα και στο parking του Αθλητικού Κέντρου. Παρόμοιες εργασίες καλό θα ήταν να γίνουν και στον χώρο πλησίον του Σκλαβενίτη.

 

 

Ετικέτες: