Καθημερινές αναρτήσεις στο Instagram του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, για τον τουρισμό, φέρνουν το νησί στο προσκήνιο διαδικτυακά

Πήραν… χρώμα και ζωηράδα οι σελίδες του “syrosisland”

  • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:14

“Μαγνήτης” για τον διαδικτυακό επισκέπτη και συγκεκριμένα για τα μέλη του Instagram αποτελεί πλέον η σελίδα “syrosisland”, καθώς συστηματικά και σε καθημερινή βάση γίνονται πολλές αναρτήσεις που αναδεικνύουν τις ομορφιές και τη μοναδικότητα της Σύρου.

Ως φαίνεται, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Χρηστιάννα Πάπιτση πορεύεται στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των σύγχρονων ψηφιακών και διαδικτυακών “εργαλείων” που υπάρχουν, όπως άλλωστε είχε δηλώσει δημοσίως πως θα πράξει, σε συνεντεύξεις της, αλλά και σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να προσελκύσει το βλέμμα δυνητικών επισκεπτών.

Συνεπώς, όλο το τελευταίο διάστημα που έχει τον έλεγχο των σελίδων του Δήμου στα social media, προχωρά στην ανάρτηση πλούσιου και εντυπωσιακού φωτογραφικού υλικού, καθώς και βίντεο, προκειμένου να διαφημίσει το νησί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σελίδα “syrosisland” στο Instagram, που έχει αποκτήσει σε καθημερινή βάση, χρώμα… αλλά και ζωηράδα. Η αντιδήμαρχος προσφάτως είχε απευθύνει μάλιστα κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις σελίδες του Δήμου στα social media. Υπενθυμίζεται πως ανάλογη δουλειά γίνεται συστηματικά και στη σελίδα της Σύρου στο facebook, όπως επίσης και στο τουριστικό portal, ωστόσο, με τη συνδρομή και εταιρείας που είχε αναλάβει με σύμβαση το συγκεκριμένο έργο.