Οδηγός πλήρωσε μία θέση και κατέλαβε άναρχα τέσσερις, στον χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης

Βραβείο… ασύδοτης στάθμευσης στο Νησάκι

Προκλητικότατος υπήρξε οδηγός στη Σύρο, ο οποίος εισερχόμενος στον χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης στο Νησάκι, προχθές, πλήρωσε το αντίτιμο για μία θέση, ωστόσο, με την άναρχη στάση του, κατέλαβε τελικά τέσσερις θέσεις, “αχρηστεύοντας” επιπλέον χώρο για άλλους οδηγούς.

Σε μία Ερμούπολη που “στενάζει” από τον καθημερινό εφιάλτη του κυκλοφοριακού – πρόβλημα που το καλοκαίρι διογκώνεται σε κρίσιμο βαθμό – και που οι θέσεις στάθμευσης είναι εξαιρετικά μετρημένες, τέτοιες συμπεριφορές καυτηριάζονται και στηλιτεύονται, καθώς έρχονται να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Με τη συμπεριφορά του εν λόγω οδηγού, πρακτικά, αν στον χώρο στάθμευσης στο Νησάκι, φαίνονται κενές θέσεις και εισέλθουν νέοι οδηγοί, θα είναι αδύνατον να σταθμεύσουν, αφού οι διαθέσιμοι χώροι θα έχουν καταληφθεί από ασυνείδητους.

Πρόκειται για πρόβλημα που φαίνεται να επαναλαμβάνεται, καθώς ανάλογες εικόνες είχε προβάλλει και πέρυσι η “Κοινή Γνώμη”, για το οποίο όμως, δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή, ώστε να εξυπηρετείται απαραιτήτως ο μέγιστος δυνατός αριθμός οδηγών.

Το Λιμενικό Ταμείο Σύρου οφείλει να πάρει μέτρα και να προλάβει ανάλογες καταστάσεις μία “ανάσα” πριν το καλοκαίρι. Επιπλέον, το γεγονός πως απαιτείται ξανά επισήμανση των διαγραμμίσεων στον χώρο, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές.