Επίσκεψη ομάδας παιδιών- αθλητών της Μήλου στο Δήμαρχο Μήλου

  • Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2017 - 14:51

Με την ευκαιρία της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού που έχει θεσπιστεί εδώ και 4 χρόνια με το μότο «Αθλούμαι - ΧαράΖΩ το μέλλον», ο Δήμαρχος Μήλου συναντήθηκε στο γραφείο του με ομάδα παιδιών- αθλητών του στίβου, τα περισσότερα εκ των οποίων με πολύ σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για όλα τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στη Μήλο.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους αθλητές μας και τον προπονητή τους κ. Περικλή Καβαλιέρο, άκουσε τα αιτήματα των παιδιών για την δημιουργία συνθηκών καλύτερης άθλησης και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων του 2021 που θα γίνουν στην Μήλο, καθώς και για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών του νησιού μας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζαμπέτα Τούρλου και Σοφία Βαμβακάρη καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Σε όλα τα παιδιά της Μήλου, που μας έχουν κάνει περήφανους πολλές φορές με τις διακρίσεις τους, ξεπερνώντας των «πήχη» των περιορισμών που φέρει η Νησιωτικότητα, ευχόμαστε πολλές πρωτιές και επιτυχίες!

Καλή επιτυχία και στους αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν στην Μύκονο, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017!!!