Συνάντηση μαθητών με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

  • Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2017 - 15:52

Δημοκρατία, δημοτικές εκλογές, Δήμαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο, μέλη, σύμβουλοι, συνεδρίαση, αίθουσα συνεδριάσεων, θέματα ημερήσιας διάταξης,"Καλλικράτης", διοίκηση, αντιπολίτευση, εισήγηση, εισηγητές, αγορητές, αρμοδιότητες, τοπικά ζητήματα, επίλυση προβλημάτων, απόφαση, πλειοψηφία, μειοψηφία,επιχειρήματα, πρακτικά........ χίλιες δυο απορίες...

Τις απορίες των μαθητών της Στ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου "έλυσε" ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Σιώτος, ο οποίος με χαρά υποδέχτηκε εκπαιδευτικούς και μαθητές στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τήνου.

Σε απλή , κατανοητή γλώσσα, δίδαξε, διευκρίνισε, ενημέρωσε, διασαφήνισε, εξήγησε, απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών που αφορούσαν το μάθημα της Κοινωνικής Πολιτικής Αγωγής με θέμα :"Η Οργάνωση των Δήμων" και πέρασε μηνύματα.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , σε όποιον συνδυασμό και αν ανήκουν , εργάζονται για το καλό του Τόπου και υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Ακούμε προσεκτικά τους συνομιλητές μας - είναι αγένεια να τους διακόψουμε, ακόμα και αν η γνώμη μας είναι τελείως διαφορετική.

Υποστηρίζουμε τη γνώμη μας , μιλάμε με επιχειρήματα

Τα βιβλία είναι η ασπίδα μας.

Κλείνοντας ευχήθηκε στις θέσεις που κάθονται σήμερα ως μαθητές να καθίσουν αργότερα ως ενεργοί πολίτες, ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.