Δωρεά δύο πετρελαιοκινητήρων στο Εργαστηριακό Κέντρο Σύρου

  • Τετάρτη, 28 Μαρτίου, 2018 - 06:22

O Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Σύρου, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του εκπαιδευτικού προσωπικού προς τον κ. Παναγιώτη Φαρούπο για τη σημαντική δωρεά των δύο πετρελαιοκινητήρων που έρχονται να καλύψουν σε μεγάλο βαθμό ανάγκες λειτουργίας των εργαστηρίων Μηχανολογίας και Οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συγκεκριμένα εργαστήρια εκπαιδεύονται μαθητές από το ΕΠΑΛ Σύρου, Εσπερινό ΕΠΑΛ Σύρου και Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σύρου.

"Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποδεικνύει έμπρακτα τις ευαισθησίες και το ενδιαφέρον σας για τους μαθητές μας ενώ μέσω αυτής της πρωτοβουλίας  αναδεικνύονται έννοιες όπως  αλληλεγγύη, κοινωνική ευαισθησία, προσφορά. Παράλληλα δημιουργούνται συνθήκες αισιοδοξίας στους εκπαιδευτικούς μας που «επενδύουν» στη μάθηση, τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης".