Παιδαγωγικό σεμινάριο Γαλλικής στη Μύκονο

  • Σάββατο, 19 Μαΐου, 2018 - 15:55

Την Πέμπτη 24  Μαίου 2018, και ώρα 8.50-14.00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί 6ωρο δια ζώσης παιδαγωγικό σεμινάριο Γαλλικής  του IEΠ προς τους καθηγητές Γαλλικής των νησιών της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Σχολείο  Σύγχρονη Παιδεία, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μυκόνου.

 

   

Πέμπτη 

24-05-2018

 

 

 

Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Σύγχρονη Παιδεία, Iδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μυκόνου"

 

 

 

Επιμορφωτική συνάντηση με εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ05 Π.Ε. και Δ.Ε. της Μυκόνου με θέμα: «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών – Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ) και Προγράμματα Εκμάθησης της Αγγλικής στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (ΠΕΑΠ)».

08:45 – 14:00

Οι εκπαιδευτικοί θα παρακολουθήσουν τη θεωρία και θα συμπληρώσουν φύλλα εργασίας με σχέδια μαθήματος σύμφωνα με το Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών και υπό την καθοδήγηση της Σχολικής Συμβούλου Γαλλικής Νοτίου Αιγαίου Δρ Ευτυχίας Νικολακοπούλου. Στην επιμορφωτική συνάντηση, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί από τις Κυκλάδες μπορούν να την παρακολουθήσουν. Θα είναι ανοικτή  σε όλους τους ξενόγλωσσους εκπαιδευτικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης της Μυκόνου. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα πάρουν οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής που θα έχουν εγγραφή στο μητρώο του ΙΕΠ.