Eπαγγελματικά προγράμματα ελάχιστης διάρκειας επτά μηνών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:00

Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τέσσερα επαγγελματικά προγράμματα εξειδίκευσης, ελάχιστης διάρκειας επτά μηνών.

Αντικείμενα Αιχμής για συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, όπως Ειδική Αγωγή, Παιδοψυχολογία, Σχολική Ψυχολογία και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.

Τρόπος Διεξαγωγής: Αποκλειστικά Διαδικτυακά

Δίδακτρα: 400 ευρώ

Προσοχή: Λήξη αιτήσεων 25:02/2019

Τα επαγγελματικά προγράμματα απευθύνονται:

1. Σε εκπαιδευτικούς Γενικής και Ειδικής  Εκπαίδευσης, σε Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, σε Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, σε φοιτητές και σε όποιον ενδιαφέρεται για τη διά βίου εκπαίδευση

2. Σε ώριμους και συνειδητοποιημένους επιμορφούμενους, που είναι διατεθειμένοι να εργαστούν σκληρά, ώστε να προσπελάσουν τη διδακτέα ύλη μέσα σε επτά μήνες.Οι διδάσκοντες επιλέγονται από το Κέντρο διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατόπιν αυστηρής επιλογής μέσω των ακαδημαϊκών κριτηρίων και κανονισμών που έχει θέσει. 

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Προκήρυξη

Αίτηση:  https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=240

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Προκήρυξη

Αίτηση:  https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=241

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Προκήρυξη

Αίτηση:  https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=242


ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Προκήρυξη

Αίτηση:  https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=239


 •Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου επιτρέπει την επιστροφή διδάκτρων ΜΟΝΟ στην περίπτωση, που με υπαιτιότητα του Πανεπιστημίου, ακυρωθεί το σεμινάριο. Μετά την είσοδο σας στην ψηφιακή βιβλιοθήκη, καμία αίτηση επιστροφής διδάκτρων δεν εξετάζεται ούτε αξιολογείται

•Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των διδασκόντων, των αιθουσών και τις εκπαιδευτικές ανάγκες

•Τα νέα πιστοποιητικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου απονέμονται ηλεκτρονικά από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Συνήθως αποδίδουν Ευρωπαϊκές Επαγγελματικές πιστωτικές μονάδες (Ecvet) και ο χρόνος αποστολής τους στους υποψηφίους εξαρτάται από την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών και οικονομικών ελέγχων. 
Κατά μέσο όρο τα πιστοποιητικά αποστέλλονται μέσα σε διάστημα 3 έως 5 μηνών από την ολοκλήρωση του προγράμματος. Παρόλα αυτά μπορεί να εκδοθεί βεβαίωση περάτωσης που έχει ακριβώς την ίδια ισχύ.  Όλες οι επικοινωνίες γίνονται ψηφιακά. Σε ψηφιακή μορφή αποδίδονται όλα τα πιστοποιητικά και οι βεβαιώσεις. 

• Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής οποιουδήποτε σημείου της προκήρυξης ανάλογα με τις εκπαιδευτικές και διοικητικές ανάγκες. Η παρούσα προκήρυξη δεν είναι κατ´ ουδένα τρόπο δεσμευτική για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

•Η εγγραφή στα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεπάγεται την αποδοχή της διατήρησης των προσωπικών δεδομένων και της αξιοποίησης για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

• Πληροφορίες για πιθανές μοριοδοτήσεις ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία μπορούν να ληφθούν από τους αρμόδιους φορείς και όχι από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Αν και τα περισσότερα προγράμματα ενδεχομένως να μοριοδοτούνται, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου τα διοργανώνει για τη γνώση και όχι για επαγγελματική αποκατάσταση. Πληροφορίες σχετικά με μοριοδοτήσεις μπορεί να λαμβάνονται και από τους συμβούλους των προγραμμάτων

•Η εγγραφή στα Προγράμματα συνεπάγεται τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας και των κανόνων καλής συμπεριφοράς. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τους κανόνες του Πανεπιστημίου και της ευγένειας μπορεί να αποκλείσει τον επιμορφουμενο από τα προγράμματα, χωρίς επιστροφή διδάκτρων ή απονομή οποιασδήποτε βεβαίωσης

•Η απουσία από τα μαθήματα και τις δράσεις των προγραμμάτων, όπως αυτές κάθε φορά καθορίζονται, μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό από τα προγράμματα χωρίς επιστροφή διδάκτρων ή απονομή βεβαίωσης.

•Υπεύθυνη για διαφορές μεταξύ των επιμορφούμενων και των προγραμμάτων ορίζεται η εκάστοτε νομική σύμβουλος των προγραμμάτων

Επιστημονικά Υπεύθυνος Προγραμμάτων:

Ευστράτιος Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διοικητική Υποστήριξη:

Πακλατζόγλου Σοφία, paklatzoglou.sofia@gmail.com

Πρασσά Ελένη, eprassa@aegean.gr  

Μπαλάσα Κατερίνα, ppy@aegean.gr

Τεχνική Υποστήριξη:

Πρασσά Τερέζα, teriprassa@outlook.com

Γραμματειακή Υποστήριξη

Σταυρούλα Βεγιάζη, Πηνελόπη Αλιάγα, Ελισάβετ Γκινάλα, Χρύσα Ταπίνη, Μαρία Αναγνωστοπούλου, Τερέζα Ζωγοπούλου

22510-36520, 210-6492115 εργάσιμες μέρες και ώρες

6940911716, 6988019804, 6972192165, 6988069584, 6948711315, 6941657126

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ppy@aegean.gr