Έκθεση ομαδικής δημιουργίας του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Και ο χρόνος…. τρέχει

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης από δράση σε δράση που έχει ως στόχο να αναδείξει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία αλλά και την κριτική ματιά των λιλιπούτειων μαθητών σε οτιδήποτε μπορεί να δώσει χαρά και να βελτιώσει την καθημερινότητά μας.

Εκτός από την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «…με ένα τρελό καραβάκι» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη με την επιμέλεια του Νίκου Ζάρρα, το σχολείο της Σύρου συμμετέχει επίσης στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά 4-14 ετών, μια πρωτοβουλία του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου.

Ο διαγωνισμός έχει θέμα «Το τρέξιμο είναι παιχνίδι, είναι χαρά! Το τρέξιμο με την παρέα μας είναι μεγαλύτερη χαρά!». Τα παιδιά που έλαβαν μέρος, σχεδίασαν ή ζωγράφισαν κάτι που εμπνεύστηκαν από το μάθημα της γυμναστικής ή εικόνες από κάποιο δρομικό αγώνα που έχουν παρακολουθήσει.

Το έργο θα πρέπει να είναι ζωγραφισμένο σε χαρτί τύπου ακουαρέλας ή ζωγραφισμένο σε απλό χαρτί αλλά κολλημένο πάνω σε χαρτόνι. Στα ομαδικά έργα θα πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι 5 ή και περισσότερα άτομα.

Η επιλογή των έργων θα γίνει σε δύο ηλικιακές κατηγορίες 4-8,  9-14 χρονών και σε μια τρίτη, ξεχωριστή κατηγορία, οι Ομαδικές Εργασίες.

Το έργο του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης με τίτλο «Και ο χρόνος.......τρέχει! Και.......ο χρόνος τρέχει!» θα εκτεθεί μαζί με τις υπόλοιπες συμμετοχές στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου από 17 έως 21 Απριλίου 2019.