Αθρόα προσέλευση στην Ανοιξιάτικη Γιορτή στο Νηπιαγωγείο του Φοίνικα

Ένα ηλιόλουστο πρωινό με τους φίλους μας, τα άλογα

Μία special guest star είχε η φετινή Ανοιξιάτικη Σχολική Γιορτή στο Νηπιαγωγείο του Φοίνικα, που για μία ακόμη φορά αποτέλεσε τόπο συνάντησης παιδιών από όλο το νησί της Σύρου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, που γεννά την επιθυμία για ξέγνοιαστες εξορμήσεις εκτός κέντρου, οι μικροί επισκέπτες του σχολείου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες με θέμα τα άλογα.

Τα παιχνίδια είχαν συγκεντρωθεί από τους γονείς κατά το παρελθόν και βοήθησαν στο σχεδιασμό μίας μοναδικής θεματικής εκδήλωσης, μέσω της οποίας το παιδικό κοινό θα διασκέδαζε και θα ερχόταν πιο κοντά με ένα από τα αγαπημένα του ζώα.

Face painting, ιππασία με ψεύτικα άλογα, ρίψη πετάλων, κυνήγι με ουρές, επίλυση παζλ, δραστηριότητες για τη Γιορτή της Μητέρας και πολλές ακόμη εκπλήξεις έλαβαν χώρα στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου του Φοίνικα. Τα βλέμματα μονοπώλησε επίσης η παρουσία ενός πόνυ, της Μαρίνας, στο οποίο τα παιδιά ανέβηκαν για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η γιορτή διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Φοίνικα με την πολύτιμη βοήθεια τόσο του προσωπικού του σχολείου που διέθεσε το χώρο και υλικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης, όσο και της Τοπικής Κοινότητας του Φοίνικα.

«Η προσέλευση στη γιορτή μας ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την πρωτοβουλία μας, καθώς τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σχολείου μας», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Στέφανος Ζουγανέλης.