Ο Δήμος Σίφνου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

  • Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:21

Με τη σκέψη όλων κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, με περιορισμένη, ωστόσο, λόγω των συνθηκών και των σχετικών οδηγιών, φυσική παρουσία στην τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στέλνουμε με αγάπη τις ευχές μας για μια γαλήνια, γόνιμη και αποδοτική νέα χρονιά!

 

Καλωσορίζουμε στο νησί μας τους νέους εκπαιδευτικούς! Είμαστε σίγουροι πως μαζί με τους επί χρόνια υπηρετούντες στα σχολεία της Σίφνου θα προσφέρουν με αγάπη, πίστη & αφοσίωση τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και θα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μας το πάθος για τη γνώση και την καλλιέργεια του πνεύματος!

 

Ένα εγκάρδιο "ευχαριστώ" στους συνεργάτες που φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχουν επιφορτισθεί με το βαρύ έργο του σχολαστικού καθαρισμού των σχολικών μονάδων, με στόχο τη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής των παιδιών και των εκπαιδευτικών μας.

 

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι μια νέα αφετηρία στην πορεία των παιδιών προς τη Γνώση, με συνοδοιπόρους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

 

Ο Δήμος μας εύχεται στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή δύναμη & ευδόκιμη συνεργασία!

 

Συν Θεώ θα τα καταφέρουμε να χαμογελάμε, έστω και πίσω από τις μάσκες. Άλλωστε καμιά μάσκα δεν μπορεί να κρύψει τα φωτεινά βλέμματα των παιδιών!

Ετικέτες: