Περί τους 39 Δήμους πανελλαδικά δεν έχουν ολοκληρώσει δασικούς χάρτες ενώ άμεσα λήγει η προθεσμία

Κυκλαδονήσια με εκκρεμότητες

  • Παρασκευή, 24 Αυγούστου, 2018 - 06:22

Πέντε ημέρες απομένουν για 39 δήμους της χώρας οι οποίοι, παρά τις πολυάριθμες παρατάσεις που έχουν δοθεί, δεν έχουν ολοκληρώσει την οριοθέτηση των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων στα χαρτογραφικά υπόβαθρα του Ελληνικού Κτηματολογίου για τους δασικούς χάρτες.

Τα στοιχεία

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, όπως προέκυψε από τον νόμο 4559/2018, και κατά αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να συμμορφωθούν και να υποδείξουν τα παραπάνω όρια οι εξής δήμοι:

Α. Εικοσιδύο δήμοι που δεν έχουν κάνει καμία κίνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα: Αγίου Συστρατίου, Ανάφης, Άνδρου, Αντιπάρου, Ανωγείων, Γορτύνας, Επιδαύρου, Ιεράπετρας, Ιητών, Κάσου, Μεγίστης, Μυλοποτάμου, Νεστορίου, Οροπεδίου Λασιθίου, Παξών, Πάργας, Σερίφου, Σητείας, Σικίνου, Σκιάθου, Τοπείρου, Φολεγάνδρου.

Β. Δεκαεπτά δήμοι που έχουν εκκρεμότητες και, παρά το ότι έχουν ασχοληθεί είτε λίγο είτε πολύ με την παραπάνω οριοθέτηση, αυτή δεν θεωρείται ακόμα ολοκληρωμένη: Αγίου Βασιλείου, Αγίου Νικολάου, Αμφιλοχίας, Αργιθέας, Άργους – Μυκηνών, Βιάννου, Διστόμου, Ζακύνθου, Λήμνου, Μίνωα Πεδιάδας, Μυκόνου, Νάξους και Μικρών Κυκλάδων, Νυαπλιέων, Ξάνθης, Σαρωνικού, Τήνου και Φαιστού. Υπενθυμίζεται ότι οι Δήμοι είχαν στη διάθεσή τους 8 χρόνια για να οριοθετήσουν τα σχέδια πόλης και περισσότερα από 2 χρόνια για την οριοθέτηση των οικιστικών πυκνώσεων στους δασικούς χάρτες.

Ετικέτες: