Απάντηση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλαδων

  • Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2019 - 22:06

Το θράσσος περισσεύει. Ξαφνικά , λόγω εκλογών βέβαια , ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε φωνή. Δεν ξέρουμε βέβαια αν δίπλα ή κατω από τη λέξη Σύριζα σε λίγο τι άλλο θα προστεθεί. !!

 Μια κυβέρνηση "κουρελού" , ένα κόμμα χωρίς πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα δίνει μάχη , με όλα τα μέσα , να μη χάσει την εξουσία. Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις κάθε μέρα αναγγέλουν το τέλος του και οι πολίτες  φωνάζουν "τελειώσατε κύριοι" . Φτάνει.!! Φύγετε το γρηγορότερο!!

 Ωστόσο κύριοι για όσα αναφέρετε στο δελτίο τύπου  εκείνο που έχουμε να σας πούμε είναι ..."περσινά ξυνά σταφύλια". Δεν κουραστήκατε να μιλάτε για διαπλοκή εσείς που κυβερνάτε τέσσερα χρόνια τώρα ,  χωρίς να μπορείτε να στοιχειοθετήσετε  και να βρείτε καμιά απόδειξη για όσους κατηγορείτε;;; Εθελοτυφλείτε κύριοι του Σύριζα και κωφεύετε!!!

 Δεν ακούτε και δεν βλέπετε τι λέγεται και τι βγαίνει στη δημοσιότητα καθημερινά;;; Που ζείτε εσείς; Δεν ακούσατε τι καταγγέλει ο άλλοτε συνεταίρος σας; Δεν ακούσατε τίποτα για τη χειραγώγηση του τύπου;; Για Καλογρίτσα ;; Για Πετσίτη;;; Τίποτα;;;

Δυστυχώς κύριοι το "κομμα" σας είναι αυτό που καλλιεργεί και ενισχύει με διάφορους τρόπους τη διαπλοκή. Είστε ο ορισμός της διαπλοκής , το φωνάζουν οι πρώην "συνεταίροι "σας. Επομένως μη μιλάτε . Γιατί όσο μιλάτε εκτίθεστε!!

Ο Σύριζα που σε λίγο φεύγει θα μείνει στην ιστορία της πολιτικής ζωής της χώρας μας ως το κόμμα της "κωλοτούμπας" , του ψεύδους , της διχαστικής πολιτικής και του "ξεπουλήματος " της Μακεδονίας μας.

 Τέλος , επειδή , νοιάζεστε για τη μεσαία τάξη ....διαβάστε και δείτε τι έχασε από την ημέρα που αναλάβατε εσείς  , μέχρι σήμερα .!! Ίσως  , όμως , να μη βρείτε καθόλου στοιχεία.....ξέρετε γιατί;; Γιατί δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη ...την "Τελειώσατε"!!!

 Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι εδώ για να ξαναφτιάξει όσα εσεις διαλύσατε. Είναι εδώ για να αποκτήσει η Πατρίδα μας ξανά την αίγλη της και οι Έλληνες την αξιοπρεπειά τους και την υπερηφάνεια τους!!

Ετικέτες: