Συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Ο Γιώργος Αμυράς για τις Ευρωεκλογές στη Σύρο

  • Σάββατο, 18 Μαΐου, 2019 - 12:48

Τη Σύρο συμπεριέλαβε ως έναν ακόμη σταθμό στις περιοδείες του για τις Ευρωεκλογές του 2019, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Αμυράς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, στην Ερμούπολη, το πρωί του Σαββάτου.

Τον ίδιο πλαισίωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Χρήστος Καφτηράνης και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, Στάθης Μπαρμπούνης, οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψή του στο νησί, λίγες ημέρες πριν από την ημέρα της κάλπης της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Αμυράς εξήγησε πρωτίστως την αξία των ευρωεκλογών για το μέλλον της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη, ενώ έκανε λόγο και για ψήφο – στήριξη του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου όπως υποστήριξε να ενισχυθεί μία σοβαρή φωνή αλλαγής μέσα στην ΕΕ, που θα διεκδικεί καλύτερες συνθήκες και για την ίδια τη χώρα.

Ο ίδιος σημείωσε τις τρεις προτεραιότητες – στόχους που έχει στη δική του ατζέντα, μιλώντας για την επιστροφή των νέων στη χώρα τους, για την κλιματική αλλαγή καθώς και για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, απευθύνοντας μήνυμα προς τους πολίτες για στήριξη του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά απάντησε σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις, ενώ προσδιόρισε και τη βασική κατεύθυνση της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας για τη νησιωτικότητα και τις διεκδικήσεις εντός Ευρώπης, θέτοντας στην πρώτη γραμμή το ζήτημα των φοροελαφρύνσεων για την ανάπτυξη επενδύσεων.

Θα υπάρξει ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.