"Το τέλος ενός δρόμου είναι η αρχή ενός νέου"

  • Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2019 - 20:39

Η Αλεξάνδρα Δαρζέντα - Κουτρουλιά μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ευχαριστεί επίσης τον τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, τα κανάλια των τηλεοράσεων και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που της έδωσαν χρόνο και βήμα επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους των Κυκλάδων, πάντοτε με ευγένεια και με ήθος.

Μαζί με το επιτελείο της θέλει επίσης να ευχαριστήσει δεκάδες συνοδοιπόρους, αγωνιστές, στελέχη, τοπικούς άρχοντες και όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δώσει εδώ και δεκαετίες τον προσωπικό τους αγώνα, και όμως χωρίς κανένα δισταγμό, βοήθησαν τα μέγιστα, εκείνη την πρωτοεμφανιζόμενη, δείχνοντας στην πράξη υποστήριξη και κάθε είδους  συμπαράσταση.

Το όραμα για όλους μας είναι κοινό. Η επιτυχία (τηρουμένων των αναλογιών) σε προσωπικό επίπεδο, δίνει στην Αλεξάνδρα Δαρζέντα - Κουτρουλιά στέρεες βάσεις για τα επόμενα πολιτικά της βήματα που πάντοτε θα είναι άρρηκτα δεμένα με τον προοδευτικό χώρο και τις Κυκλάδες.

Το τέλος κάθε δρόμου σηματοδοτεί μια νέα αρχή.