Η Τήνος στην διεθνή τουριστική έκθεση BIT Μιλάνου

  • Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, 2018 - 10:50

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή της Τήνου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην διεθνή ταξιδιωτική έκθεση BIT Μιλάνου.

 

Η έκθεση αυτή, σύμφωνα με τους διοργανωτές,  δεν είναι μόνο ένας εκθεσιακός χώρος αλλά είναι ένα show, με παγκόσμια απήχηση, που συγκεντρώνει αυτούς που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού από όλο τον κόσμο, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Προσελκύει χιλιάδες εκθέτες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

 

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο από το 1980. Για περισσότερα από 30 χρόνια λοιπόν, BIT έχει συγκεντρώσει φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά στοχευμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές και από ένα μεγάλο τομέα προϊόντων.

 

Με περισσότερα από 1.500 Hosted Buyers από την Ιταλία και το εξωτερικό, περισσότερες από 2.000 συμμετέχουσες εταιρίες και περισσότερους από 60.000 επαγγελματίες του χώρου, η φετινή έκθεση του 2018  ήταν μία από τις πιο καινοτόμες που η ΒΙΤ  διοργάνωσε ποτέ.

Από την Κυριακή 11Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 13  Φεβρουαρίου του 2018, η BIT ήταν  μια εντελώς νέα εμπειρία.

 

Έγιναν επαφές και συναντήσεις για τις οποίες θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

 

Την παρουσία μας συνέδραμε το γραφείο ΕΟΤ στο Μιλάνο  με τη διευθύντρια κ. Κυριακή Μπουλασίδου με τη βοήθεια της οποίας έχουμε καταφέρει να κάνουμε καταχωρήσεις στον Ιταλικό τύπο και με την κ. Γουλιελμίνα Ανυφαντή που  ήταν στο περίπτερο της Τήνου