Λήψη μέτρων για την αυξημένη κυκλοφορία στο λιμάνι του Γαυρίου

  • Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 2018 - 16:56

Λόγω της αυξημένης κίνησης στο κεντρικό λιμάνι του Γαυρίου και των προβλημάτων κυκλοφορίας που επιφέρει η ταυτόχρονη παρουσία πλοίων από και προς αυτό, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης συγκάλεσε σήμερα, 26 Ιουνίου 2018, το μεσημέρι, επείγουσα σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς στο Δημοτικό Κατάστημα Γαυρίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Λιμενάρχης Άνδρου κ. Θεόδωρος Κραψίτης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Άνδρου κ. Βασίλης Μάινας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Γαυρίου κ. Λεωνίδας Λάβδας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου κ. Χρήστος Παπαΐωάννου και ο Υποδιοικητής κ. Δημήτρης Πρινιωτάκης, η Αντιδήμαρχος Γαυρίου κα. Ανδρονίκη Μαμάη, ο αντιδήμαρχος Κορθίου κ. Ιάκωβος Σκόρδος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου κ. Κώστας Μούλας, εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρης Λάσκαρης, καθώς και ο άμεσος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Άνδρου κ. Γιώργος Βλάμης.

Έπειτα από διαλογική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων στη σύσκεψη, αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα από το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία στο λιμάνι κατά τις περιόδους αιχμής, προσέλευσης και αποχώρησης αυτοκινήτων και επιβατών.

Ετικέτες: