Νέα γραφεία για τη νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας

Παρουσίαση του νέου "ορμητηρίου" της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων

Η παρουσίαση των νέων γραφείων της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κυκλάδων (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, απόγευμα Κυριακής, 23 Σεπτεμβρίου.

Στην παρουσίαση το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού, καθώς και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο πρόσωπο του οποίου εκφράστηκε ξεκάθαρα η στήριξη του κόμματος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου χρόνου. Παρόντες ήταν επίσης πολιτευτές των Κυκλάδων, αλλά και φίλοι της παράταξης.

Μιλώντας για τα νέα γραφεία, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, κ. Χρήστος Καφτηράνης, τόνισε, πως η παρουσίασή τους σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού αγώνα των πολιτευτών της Ν.Δ., ώστε η τοπική Επιτροπή να εμφανιστεί έτοιμη, όποτε και αν ο πρωθυπουργός προκηρύξει εθνικές εκλογές.

Όπως επεσήμανε, η αλλαγή της "βάσης" της ΝΟΔΕ προέκυψε, λόγω λειτουργικών κυρίως λόγων, ενώ τα νέα γραφεία εξοπλίστηκαν, με τη στήριξη των φίλων του κόμματος. Όπως σημείωσε ο κ. Καφτηράνης, το νέο "ορμητήριο" της τοπικής Ν.Δ. διαθέτει υλικοτεχνική υποδομή που αντιπροσωπεύει το σήμερα, προκειμένου να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία, προκειμένου να γίνεται ευκολότερη η επικοινωνία με τα νησιά, ενώ έκλεισε λέγοντας, πως "είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε τον αγώνα τον προεκλογικό, για τις απανωτές εκλογικές μάχες που έπονται".

Ενημερώνοντας ότι τα νέα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ανοικτά κάθε απόγευμα και κάθε Σάββατο πρωί για τους πολίτες, τόσο της Σύρου, όσο και των υπόλοιπων νησιών, και πως τα μέλη της Επιτροπής θα βρίσκονται εκεί, ώστε να συζητήσουν με τον κόσμο τα καίρια προβλήματα του τόπου, το λόγο έδωσε στο βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., κ. Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε αυτή την Κυριακή, ως "μία σημαντική μέρα, όχι για τη Σύρο, αλλά για όλες τις Κυκλάδες. Είναι η μέρα, που έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. του νομού μας. Αυτός εδώ ο χώρος θα είναι το ορμητήριο της δράσης και της μεγάλης πολιτικής προσπάθειας και εξόρμησης, για το επόμενο διάστημο. Αυτή η μέρα σηματοδοτεί, μαζί με την παρουσίαση των γραφείων μας, του στρατηγείου μας, την απαρχή του εκλογικού αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κυκλάδων", καθώς "εδώ, δεδομένης της νησιώτικης ιδιαιτερότητας, το έργο είναι μεγάλο. Πρέπει να διατρέξουμε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη διαδρομή, της οποίας το μεγάλο στοίχημα είναι, να ξανακάνουμε τις Κυκλάδες «γαλάζιες»".

Στη συνέχεια, ο βουλευτής προχώρησε σε κριτική απέναντι στις αδικίες που επέφερε η παρούσα κυβέρνηση στα νησιά, όπως η αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, όπως επίσης και στις "κενές" υποσχέσεις, απέναντι στη συριανή κοινωνία, για παραχώρηση του στρατοπέδου στην κυριότητα του Δήμου, ενώ τέλος σχολίασε τις εξελίξεις στο θέμα της διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό, καταλήγοντας, πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο πρόεδρος του κόμματος, Κ. Μητσοτάκης.

Τέλος, έγινε παρουσίαση του εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης, όπου οι κ.κ. Βρούτσης και Καφτηράνης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του κόμματος από Άνδρο και Σαντορίνη σε πραγματικό χρόνο, με εικόνα και ήχο.