Υποψήφια Δήμαρχος Τήνου η Μαρούλα Αλβέρτη - Κουσουνάδη

  • Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2019 - 21:15

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” επιμένει συμμετοχικά, συλλογικά, αμεσοδημοκρατικά και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. 

Όλοι οι υποψήφιοι συμμετέχουμε επί ίσοις όροις στο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Τήνου δίνοντας την δυνατότητα στους ψηφοφόρους μας να επιλέξουν οι ίδιοι, ποιοι από εμάς θα εκλεγούν στις έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας, με σκοπό να παραδώσει την έδρα στον επόμενο επιλαχόντα αμέσως μετά την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής, ορίστηκε η κ. Αλβέρτη – Κουσουνάδη Μαρούλα. 

Στους 20 μήνες που βρέθηκε στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου η κ. Αλβέρτη – Κουσουνάδη Μαρούλα εκπροσώπησε επάξια τους συμπολίτες της που την ψήφισαν και την ομάδα του “Κοινού Τηνίων”. Στα επόμενα χρόνια μετά την παραίτησή της συνέχισε να δουλεύει συλλογικά και να συμμετέχει ενεργά σε όλες της διαδικασίες της ομάδας και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και για την επόμενη δημοτική περίοδο. 

Η ίδια αποδέχτηκε με χαρά την τιμητική αυτή θέση της υποψήφιας δημάρχου μετά από συλλογική απόφαση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Κοινό Τηνίων”, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη του “Κοινού” δεν αποσκοπούν σε θέσεις, αξιώματα και προβολή αλλά στην ουσιαστική δημοκρατική λειτουργία της ομάδας και του Δήμου.