Χρ. Βουραζέρης : ‘’ Είμαι ενεργός πολίτης και θα παραμείνω ενεργός"

  • Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2019 - 22:20

Ο κ. Χρήστος Βουραζέρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

‘’ Η Άνδρος αποφάσισε, ποιοι θα την εκπροσωπήσουν για τα επόμενα 4 χρόνια, με δημοκρατικό τρόπο και με την ψήφο των πολιτών.

Θέλω να συγχαρώ το νέο δήμαρχο, το νέο έπαρχο αλλά και όλους όσους εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα συμβούλια των κοινοτήτων.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και μια αποδοτική θητεία που πρέπει να συνδεθεί με θετικό έργο ορατό και μετρήσιμο από τον πολίτη.

Κοινός στόχος όλων μας είναι το καλό του νησιού, η Άνδρος είναι αυτή που μας ενώνει.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους 1.300 πολίτες της Άνδρου, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου για το Περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι ένας μεγάλος αριθμός, μια μεγάλη τιμή για μένα που με γεμίζει ευθύνες.

Σε αυτούς τους πολίτες οφείλω πολλά. Μου έδειξαν τη στήριξη και την αγάπη τους. Ακόμα και οι πολίτες , που έκαναν άλλες επιλογές, είναι για μένα οι συμπατριώτες μου με τους οποίους μοιράζομαι τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες.

Θέλω να ευχαριστήσω το συνυποψήφιο μου, τον Κώστα Ίσσαρη με τον οποίο ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Διεκδίκησα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών με προτάσεις και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Όπως όλοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν δεν απάντησα σε καμία προσωπική επίθεση, σε καμία αθλιότητα από τις πολλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον μου.

Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσω και στο μέλλον, θα μιλάω με προτάσεις για το νησί μας και θα είμαι κοντά στους πολίτες του νησιού μας.

Είμαι ενεργός πολίτης και θα παραμείνω ενεργός.

Ζω στην Άνδρο, αγαπώ την Άνδρο.’’