ΔΗΜ.Τ.Ο. Σίφνου: Συναντήσεις με Βρούτση και στελέχη της ΝΔ

  • Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2019 - 10:31

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Η Ωραία Σίφνος» στην Απολλωνία, συνάντηση μελών της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σίφνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Γιάννη Βρούτση, τον υποψήφιο Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα, τους Πολιτευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βακόνδιο και Κατερίνα Μονογυιού, τον Έπαρχο ΠΕ Μήλου Νίκο Βενάκη, τον Αντιδήμαρχο Σαντορίνης Μάρκο Καφούρο, καθώς και με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας στη Σίφνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που ξεπέρασε τις 3 ώρες, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τα τοπικά αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών και στη συνέχεια αφού ακούστηκαν οι θέσεις των υποψηφίων του νομού στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση επάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η συζήτηση κατέληξε ομόφωνα στο ότι συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι δυναμικά για  την «Μητέρα των Μαχών», τις Εθνικές Εκλογές με ενότητα, ομοψυχία και υπευθυνότητα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και να βάλουμε την πατρίδα μας σε τροχιά ανάταξης. Μια νέα εποχή προς όφελος όλων των Ελλήνων. Στην Ελλάδα της αισιοδοξίας, της δημιουργίας και της προόδου!
.  

 

Ετικέτες: