Τοποθέτηση Μπάκα Άγγελου - ΚΚΕ μ- Λ στις Κυκλάδες

  • Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2019 - 15:13

Το ΚΚΕ(μ-λ) και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος του συνδυασμού του στο νομό Κυκλαδων, συμμετέχουμε στις βουλευτικές εκλογές στις 7 του Ιούλη για να διαδώσουμε όσο πιο πλατιά μπορούμε την πολιτική μας θέση ότι μοναδική πραγματική επιλογή για το λαό είναι η οργάνωση και η αντίσταση απέναντι στην επίθεση που δέχεται.

Όλα αυτά τα χρόνια, περίσσεψαν οι δήθεν σωτήρες που με ένα νόμο θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα έφερναν καλύτερες μέρες για το λαό μας. Ακόμη και τώρα που αυτές οι αυταπάτες γκρεμίζονται, νέες έρχονται να πάρουν τη θέση τους, ότι τάχα θα έρθει η ανάπτυξη και οι επενδύσεις και ότι οι εργάτες, οι εργαζόμενοι, οι φτωχομεσαίοι αγρότες και η νεολαία θα ζήσουν καλύτερα…

Τίποτε πιο ψεύτικο από αυτό! Γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών, όποιος και να κερδίσει, θα συνεχίσει ακόμη πιο άγρια την επίθεση στο λαό και τη νεολαία. Γιατί αυτό απαιτούν τα ιμπεριαλιστικά αφεντικά των ΗΠΑ και της ΕΕ και η εξαρτημένη σε αυτά μεγαλοαστική τάξη της χώρας.

Στο νέο γύρο της πιο άγριας επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες που προετοιμάζεται μόνο ο λαός μπορεί να βάλει φρένο. Με την ανάπτυξη αγώνων και αντιστάσεων στους χώρους δουλειάς, ζωής και σπουδών. Με τη συγκρότηση σε μια πορεία Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης που θα συνενώνει και θα ισχυροποιεί τις εστίες αντίστασης, τους μικρούς και μεγάλους αγώνες. Με την ανάδειξη και προώθηση της γραμμής της Αναμέτρησης με το σύστημα για να ανοίξει ακόμη περισσότερο ο δρόμος της εργατικής τάξης, των εργαζόμενων, της φτωχομεσαίας αγροτιάς και της νεολαίας για μια κοινωνία χωρίς εξάρτηση και εκμετάλλευση.

Αυτές είναι βασικές θέσεις του ΚΚΕ(μ-λ) και σας καλώ να το στηρίξετε στις εκλογές που έρχονται για να τις προωθήσουμε πιο πλατιά και να συμβάλλουμε με καλύτερους όρους στην ανάπτυξη αγώνων και κινήματος που τόσο ανάγκη έχει ο λαός μας.  

Μπακας Αγγελος ,υποψήφιος του ΚΚΕ (μ-λ) στις Κυκλαδες .

 

 

Ετικέτες: