Κατερίνα Μονογυιού – Έχω τη βούληση για τις κατάλληλες λύσεις

  • Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2019 - 06:17

Γιατί είμαι υποψήφια ;

Έχοντας μια συνεχή παρουσία στα νησιά μας, συνομιλώντας με πολίτες για τα προβλήματα, ακούω και βιώνω μαζί τους τις καταστάσεις που όλους μας απασχολούν. Ξεκίνησα από Δημοτική Σύμβουλος στη Μύκονο και ήμουν Υπ. Βουλευτής το 2012 και το 2015 σε μία δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα και για τη Νέα Δημοκρατία.

Για εμένα η καθημερινότητα είναι πρώτη προτεραιότητα, για να μπορεί το παιδί κάθε νησιού να έχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό και να έχει ίσες ευκαιρίες, για την κάθε μητέρα και τον κάθε γονιό να έχει δίπλα του την πολιτεία.

Στις 7 Ιουλίου ζητώ την στήριξη των πολιτών των Κυκλάδων για να μπορέσουμε μαζί να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες. Έχω τη βούληση και θα είμαι καθημερινά δίπλα στην κάθε οικογένεια στον κάθε πολίτη.

Γιατί να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία ;

Αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία έχει διδαχθεί από την περίοδο της κρίσης και έχει αναγνωρίσει τα λάθη της, ως υπεύθυνο κόμμα και για αυτό παρουσιάζει ένα σύγχρονο εφικτό και κοστολογημένο πρόγραμμα. Οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι σήμερα οι απαραίτητες λύσεις για να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη με περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους.

Για νέες οικονομικές και κοινωνικές δυνατότητες για να υπάρχει στήριξη και προοπτική για τον κάθε πολίτη, για το νέο, το φοιτητή, τη νοικοκυρά, τη μητέρα, τον εργαζόμενο και τις επιχειρήσεις.

Ποιες οι προτεραιότητες για τις Κυκλάδες ;

Στα νησιά μας με την ενίσχυση των έργων υποδομής μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες στη διαχείριση απορριμάτων και στην ενέργεια, στην ακτοπλοϊκή σύνδεση, στα θέματα της λειψυδρίας, δίνοντας στις Κυκλάδες την απαραίτητη ώθηση ανάπτυξης που χρειαζόμαστε.
Με έμφαση στην ανακύκλωση σε κάθε νησί και τη δημιουργία των απαραίτητων χώρων, μαζί με την ενεργειακή αναβάθμιση με έργα εγκατάστασης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης, μπορούμε άμεσα να πετύχουμε τη βελτίωση της καθημερινότητας και να ενισχύσουμε την οικονομία.

Με χρηματοδότηση μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τους ευρωπαϊκούς πόρους και τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, θα υλοποιήσουμε τα απαραίτητα έργα, ώστε να αποτελέσουν τη βάση για να ενισχύσουμε τον Τουρισμό και να αναδείξουμε το Περιβάλλον.
Βγαίνουμε από την κρίση, ποιες οι προοπτικές της Ελλάδας ;

Η Νέα Δημοκρατία και ο μελλοντικός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα, με απαντήσεις στα σύγχρονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο είναι κοστολογημένο και ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ανάπτυξη, ενίσχυση του εισοδήματος και για νέες δουλειές και επενδύσεις.

Αυτή ακριβώς είναι η προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στη χώρα μας, για να ανακτήσει το κύρος της διεθνώς, για να μπορέσει να λειτουργήσει σε μία κανονικότητα ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αφήνει η κρίση, η οποία εξαιτίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χειροτέρεψε την κατάσταση για όλους μας.

7 Ιουλίου η συμμετοχή είναι απαραίτητη, τι σηματοδοτούν οι εκλογές ;

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες έδωσαν το πρώτο μήνυμα εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα και υπέρ της Νεάς Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στις 7 Ιουλίου αξίζει να είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας με αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προλάβει και έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και ένα από αυτό είναι και το εκλογικό σύστημα καθώς και η συνολική απαξίωση που έχει προκαλέσει προς το πολιτικό σύστημα.

Για αυτό χρειάζεται οι πολίτες να δώσουν δημοκρατική λύση αναδεικνύοντας μία αυτοδύναμη κυβέρνηση για να προχωρήσουμε μπροστά στη νέα δεκαετία, και για εμάς στις Κυκλάδες πρέπει να έχουμε ισχυρή φωνή στη Βουλή και άμεση επαφή με την Κυβέρνηση, για το καλύτερο δυνατό μέλλον των νησιών μας, και των ερχόμενων γενεών.