Πολιτική εκδήλωση στη Σύρο με ομιλήτρια την ευρωβουλευτή Έλενα Κουντουρά

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να κρατήσει την έδρα στις Κυκλάδες”

Την πεποίθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει και μπορεί να ανακτήσει τη δύναμή του στη δεύτερη κάλπη των εθνικών εκλογών, εξέφρασε η ευρωβουλευτής, Έλενα Κουντουρά στην ομιλία της, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης του κόμματος, χθες το βράδυ στη Σύρο, καλώντας όλους τους νησιώτες να στηρίξουν την πολιτική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη χώρα.

Ειδικότερα, η κ. Κουντουρά πλαισιωμένη από υποψήφιους βουλευτές των Κυκλάδων, όπως μεταξύ άλλων ο Νίκος Συρμαλένιος, όσο και από κομματικά στελέχη, αλλά και τον συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, Κώστα Βασιλάκη και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Γιαννακά μίλησε για το πρόγραμμα του κόμματος ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για το θέμα του τουρισμού που αφορά άμεσα τη νησιωτική περιοχή των Κυκλάδων, αναλύοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόστηκε στη θητεία του και που απέδωσε μεγάλο όφελος και οικονομική “ανάσα” στη χώρα και στις επιχειρήσεις στις οποίες συνδέονται άμεσα αλλά και έμμεσα με τον κλάδο. Η ευρωβουλευτής, αμέσως μετά έκανε αναφορά στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, την παιδεία, τις μεταφορές και τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ενώ ανέπτυξε και κοινωνικά θέματα.

Πρέπει να σημειωθεί πως έμφαση έδωσε τόσο η ίδια, όσο και ο υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Συρμαλένιος στη στήριξη του κόμματος από τους πολίτες, προκειμένου οι Κυκλάδες να καταφέρουν να εκπροσωπηθούν στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όχι μόνον από τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Κυκλαδίτες και οι Κυκλαδίτισσες πρέπει να έχουν μία δυνατή φωνή στη Βουλή για τα αιτήματά τους προκειμένου να ανακόψουν την παντοδυναμία που επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία.

Ο στόχος είναι να υπάρξει μία δίκαιη κοινωνία και δίκαιη οικονομία με έναν δυνατό ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κουντουρά, η οποία συνομίλησε μετά με τους παρισταμένους στο αίθριο του ξενοδοχείου Ερμής, που μετέβησαν για την πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην “Κοινή Γνώμη”.