Υποδοχή νέου έτους στην έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

  • Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου, 2018 - 13:49

Ευχές για πρόοδο και ανάπτυξη του νησιώτικου χώρου αλλά και της χώρας συνολικά, απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων στη σημερινή εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τη Σύρο, αμέσως μετά την καθιερωμένη δοξολογία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, του Καθολικού Επισκόπου Σύρου Σεβ. π. Πέτρου Στεφάνου, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, του προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, της διοικήτριας του Γ. Νοσοκομείου Σύρου, καθώς και μελών της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού αλλά κι εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων έστειλε το δικό του μήνυμα, ευχαριστώντας παράλληλα το σύνολο των παρευρισκομένων για τη συνεργασία με την Περιφέρεια.

Του χαιρετισμού του ίδιου προηγήθηκε όπως κάθε χρόνο η ευλογία της αγιοβασιλιάτικης πίτας από τον κκ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε τη θετική πορεία της επικοινωνίας - συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων, Αντώνης Συρίγος, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, αλλά και οι κκ. Μαραγκό, Ρούσσος καθώς όμως και ο εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου όπως και η κα Μπουραντά.

Μεταξύ άλλων, στις ευχές επισημάνθηκε η ανάγκη δρομολόγησης – άμεσα – της υπόθεσης του Νεωρίου.