Ευχές για το 2019 στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

  • Τρίτη, 1 Ιανουαρίου, 2019 - 15:50

Με ευχές για περισσότερες "ανάσες" στην καθημερινότητα των νησιωτών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα καλωσόρισε το νέο ετος ο αυτοδιοικητικός κόσμος και οι εκπρόσωποι του εμπορικού κι επιχειρηματικού κόσμου που έδωσαν το "παρών" στην έδρα της ΠΝΑι, στη Σύρο, το πρωί της Πρωτοχρονιάς, υποδεχόμενοι με αισιοδοξία το 2019. 

Αμέσως μετά την τέλεση της καθιερωμένης Δοξολογίας στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη, οι αιρετοί εκπρόσωποι της ΠΝΑι και του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφερειακής Αρχής ώστε να συνεορτάσουν στην άφιξη του 2019. 

Ευχές απηύθυνε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ενώ ακολούθησαν οι χαιρετισμοί - μεταξύ άλλων - του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Συρίγου, του Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης, Γιώργου Μαραγκού, του προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννη Ρούσσου, καθώς και του νέου Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Πολύκαρπου Πολυχρονάκη. 

Σημειώνεται ότι, όπως κάθε χρόνο, παρομοίως και φέτος, στη λιτή εκδήλωση της ΠΝΑι συμμετείχαν και απηύθυναν ευχές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, αφού προηγουμένως, ο πρώτος ευλόγησε την πίτα, ενώ στο κτίριο της πλατείας Τσιροπινά βρέθηκαν και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.