Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Δημοπρατείται το έργο της Ύδρευσης Έξω Γωνιάς Θήρας

  • Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:43

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», και της αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καταγράφει μια από τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ των Περιφερειών της χώρας, δημοπρατείται ένα ακόμη σημαντικό έργο ύδρευσης.

Πρόκειται για το έργο «Ύδρευση Έξω Γωνιάς Θήρας», συνολικού προϋπολογισμού 927.000 €, του οποίου η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ενέκρινε τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και την διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί.

Το έργο αφορά στην κατασκευή δικτύων ύδρευσης συνολικού μήκους περίπου 8.400 μέτρων, μιας νέας δεξαμενής και τριών νέων αντλιοστασίων, με στόχο την υδροδότηση και των οικισμών Πύργου Καλλίστης και Μεγαλοχωρίου. Επίσης προβλέπεται και επέκταση του υφιστάμενου συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού της ΔΕΥΑΘ για τον έλεγχο των νέων εγκαταστάσεων.

Η δημόσια δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 927.000 €. Είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

 


Σχόλια

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΤΤΟΣ Τρί, 4 Δεκ. 2018 - 11:36

Περίμεναν 4 χρόνια παραμονές των δημοτικών εκλογών για να δημοπρατήσουν το αυτονόητο, το οποίο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί ...!!! Έτσι είναι, όταν στη χώρα αυτή σε θεωρούν ...!!!