Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Ο Νίκος Αλμπανόπουλος υποψήφιος με τον Μανώλη Γλυνό

  • Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2019 - 12:09

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νίκου Αλμπανόπουλου από τη Σύρο.
Ο Νίκος Αλμπανόπουλος από σήμερα αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό μέλος της μεγάλης κίνησης πολιτών  που χωρίς κομματικές εξαρτήσεις κάνει πράξη την σύγκλιση των υγιών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων του τόπου.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε τον Νίκο Αλμπανόπουλο στην «Συμμαχία» δηλώνοντας τα εξής: «Εμείς έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και γι αυτό επιλέγουμε συνεργάτες, όπως ο Νίκος Αλμπανόπουλος, που δεν φοβούνται να συνεργαστούν για να λύσουν προβλήματα και που έχουν αποδείξει την προσήλωσή τους στο κοινό καλό και όχι στα ίδια συμφέροντα. Είναι χρέος μας να καταστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όργανο και υπηρέτη των πολιτών, να αλλάξουμε ρότα στα νησιά μας και να τα οδηγήσουμε στην νέα εποχή. Νίκο καλωσόρισες στην “Συμμαχία”, καλή επιτυχία!».
Στο πολιτικό του μήνυμα ο Νίκος Αλμπανόπουλος αναφέρει: «Η πολιτική είναι επιτυχημένη και αποτελεσματική όταν υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Αυτή την πολιτική υπηρέτησε επιτυχημένα ο Μανώλης Γλυνός στη διάρκεια της 20χρονης πορείας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄Βαθμού και αυτή η πολιτική είναι επιτακτική ανάγκη να εφαρμοστεί και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Μανώλη Γλυνού, διότι έχουμε χρέος απέναντι στην κοινωνία, στα παιδιά μας, στα νησιά μας, να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες και να κάνουμε την μεγάλη διαφορά. Το πλήρωμα του χρόνου υποχρεώνει την τοπική αυτοδιοίκηση να εξασφαλίσει την αστική ανθεκτικότητα και να κρατήσει ζωντανές τις κοινωνίες. Σε αυτό το κάλεσμα ευθύνης δηλώνω “παρών” και είμαι έτοιμος να δουλέψω για να δώσουμε μια ανανεωτική πνοή σε κάθε νησί της Περιφέρειάς μας, με αυριανό περιφερειάρχη τον Μανώλη Γλυνό». 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
O Νίκος Αλμπανόπουλος γεννήθηκε στην Ερμούπολη το 1965. Είναι πτυχιούχος Χημείας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκλέχτηκε δυο φορές δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε αντιδήμαρχος με τομείς ευθύνης τις διευθύνσεις Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Προγραμματισμού καθώς και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης. Ως πρόεδρος του διαδημοτικού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, ήταν υπεύθυνος για την έναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ Σύρου και την ανακύκλωση σε ολόκληρο το νησί. Είναι στέλεχος της εταιρίας ΜΟΔ ΑΕ. Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Αγγελική Τζάλλα και έχει δύο παιδιά, τον Αντώνη και την Έλλη.