Ευχαριστήριο μήνυμα της Μαριάννας Βακονδίου

  • Τρίτη, 28 Μαΐου, 2019 - 13:55

Η επόμενη μέρα ήρθε για την Σύρο μας και τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με νικητή και περιφερειάρχη, τον Γιώργο Χατζημάρκο. Τον ευχαριστώ δημόσια για την ευκαιρία που μου έδωσε να ζήσω αυτό το ταξίδι και την εμπειρία της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου και να πετύχω στην πρώτη μου αναμέτρηση, πάνω από 1.000 ψήφους και να βρίσκομαι σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση.

Ο αγώνας μου, παρότι σύντομος - κάτι λιγότερο από ένα μήνα - και παράλληλα με την εργασία μου και τις υποχρεώσεις μου, θεωρώ πως ήταν αξιοπρεπής, ηθικός και έντιμος. Τελειώνοντας αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, έχω καθαρή τη συνείδηση μου και νιώθω ήρεμη για τον τρόπο που αγωνίστηκα καθ’ όλη την διάρκεια.  Κάθε ψήφος σας, αναγνωρίζω ότι ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, τον δυναμισμό και τις ικανότητές μου, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερη αξία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύζυγό μου, που ήταν και είναι ακούραστα δίπλα μου σε ό,τι κι αν έχω αποφασίσει, με στηρίζει και προσέχει κάθε μου βήμα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συγγενείς που κι αυτοί έδωσαν τον αγώνα τους για μένα, αλλά και όλους εσάς που με στηρίξατε με την επιλογή σας. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν για την διεξαγωγή των εκλογών, εφορευτικές επιτροπές, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι, γραμματείς, υπάλληλοι περιφέρειας και δήμου, δημοσιογράφους, καθώς και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν με κάθε τρόπο και οι οποίοι τις μέρες αυτές ξεχνούν σπίτια και ωράρια και φροντίζουν για τα σωστά και έγκυρα αποτελέσματα.

Επίσης συγχαίρω τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο γι’ αυτή του την θριαμβευτική νίκη. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο τον ίδιο όσο και την περιφερειακή αρχή για το έργο που συντελέστηκε και την προσφορά στα νησιά τα τελευταία χρόνια. Επίσης συγχαίρω, τον κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον κ. Μάρκο Δαδάο για την επανεκλογή τους, καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που δώσαμε και τους ευχαριστώ για την διαδρομή που διανύσαμε μαζί.

Τέλος συγχαίρω και τον κ. Νίκο Λειβαδάρα για την εκλογή του ως επόμενος δήμαρχος της Σύρου, με την ευχή ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης να έχουν μία αγαστή συνεργασία για το καλό του τόπου μας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ,

Βακονδίου Μαριάννα του Αγγέλου